Over de podcast


Fijn dat je luistert naar tijdstroom, de podcast die je tijd teruggeeft.

Over de makers
Deze podcast werd gemaakt door De Bedachtzamen en podcastmaker Kitty Munnichs
De Bedachtzamen (Jasper van den Broek & Thomas Klijn) bloggen over kunst, tijd, film en literatuur, bij uitstek uitingsvormen waar tijd voortdurend in doorsijpelt. Onze uitgangspunten tekenden we op in ons manifest. De gelijknamige website fungeert als een podium voor contemplatieve verhalen.
Kitty Munnichs maakt podcasts en audioverhalen. Voor 2Doc.nl maakt ze maandelijks de podcast De podcast over documentaire. Eerder maakte zij de audiodocumentaire Verlieskunst voor VPRO/NTR’s DOCS; de serie Dit Zijn De Namen voor VPRO’s Nooit Meer Slapen; en de podcast Forever Alone (selectie NTR Podcastprijs 2018).

Mede mogelijk gemaakt door
De podcast tijdstroom werd mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Prins Bernhard Cultuurfonds Utrecht en het Carel Nengerman Fonds.

Dank
We bedanken Buitenplaats Doornburgh, waar deze podcast werd opgenomen, voor hun gastvrijheid. Veel dank ook aan Machinefabriek, oftewel Rutger Zuydervelt voor gebruik van de muziek van zijn album Huis. Dank aan Stef Veldhuis voor gebruik van zijn filmstills van Doornburgh, gemaakt tijdens zijn residentie.

Pers
Perstekst lancering tijdstroom
Beeld podcast met logo
Beeld podcast
Beeld aflevering Maarten Slagboom
Beeld aflevering Vicky Francken
Beeld aflevering Job Koelewijn

(foto: Doornburgh / Maylan van der Grift)


2022 © De Bedachtzamen Contact | Mastodon